?>

A Josera kapta a GlobalPets Forum 2022 díját!

2022-ben a Josera nyerte el a GlobalPets Forum díját...

A Josera kapta a GlobalPets Forum 2022 díját!
2022. 05. 24.

MOST ÉRKEZETT A HÍR!

A nyertes innovátor: a Josera kapta a GlobalPets Forum 2022 díját!


A Josera mindig partnerként gondol a vevőire! A Josera állateledelek gyártója kiemelt fontossággal kezeli vásárlóit és igényeiket – vagyis inkább négylábú barátaink szükségleteit. Ez a hitvallás mára kiérdemelte a Global Pets Fórum 2022-es díját! 


A Kleinheubach-ban lévő bajor cég folyamatosan bizonyítja, milyen jól tud partnereivel közösen dolgozni a korona-vírus idején vagy bármely más időszakban. Annak érdekében, hogy kedvencünk táljába a legjobb eledel kerüljön, a Josera szorosan együttműködik a partnereivel, egészséges egyensúlyt tart fenn az online/offline értékesítés között és fokozottan odafigyel a végfelhasználók igényeire. Mindezek a márka alapítása óta a cég munkájának szerves részét képezik.  


Az elmúlt években hatalmas teret hódított az online értékesítés, amire a Josera az egyensúly megtartására törekedve reagált: “Több kezdeményezésünkkel is támogatjuk fizikai boltjainkat és a helyi kisvállalkozásokat. Egyik lényeges újításunk a Yellow Hearts Club, amely az exkluzív termékeinket értékesítő minősített partnereink számára elérhető kampány: fenntartja az érdeklődést és szaktanácsadással, speciális ajánlásokkal támogatja az értékesítési potenciált, ezzel segítve ezt az üzleti szegmenst” mondta el Stephan Hoose, a Josera petfood ágazatának vezérigazgatója.


A Josera viszi haza a díjat!


A GlobalPets Forum 2022 Díj zsűrije szerint a Josera vezető szerepet játszik a “modern fogyasztóhoz” történő alkalmazkodásban. A Josera a 80 éves petfood gyártói tapasztalatával, továbbá azzal a filozófiával, hogy a fogyasztó igényeinek és szükségleteinek megfelelően fejlesztett legjobb minőségű termékeket állítja elő  vitathatatlanul az élen jár.


A GlobalPets Forum 2022 Díjat évente ítélik oda azoknak a cégeknek, amelyek az adott évben aktuális témakörben kiemelkedők. Az idei témakör:  “Az új fogyasztó: Tudsz vele lépést tartani?”. A Josera megmutatta: “Igen, tudunk. És még annál is többet.”


A díjátadó ünnepségre a GlobalPETS Forum 2022 rendezvényen került sor Hollandiában. Vezérigazgatónk, Stephan Hoose büszke mosollyal vette át a díjat. “Számunkra kiemelt fontosságú fogyasztóink elégedettsége” hangsúlyozta beszédében. “Ennek szellemében dolgozik a Josera a kezdetektől fogva és ezt ugyanígy folytatjuk, a külső körülményektől vagy újabb kihívásoktól függetlenül”.


A Josera ezt az utat folytatja!


A Josera csapata nagyon örül a jól megérdemelt GlobalPets 2022 díjnak, ami annak a közös erőfeszítésnek köszönhető, hogy még a nehéz időkben sem tévesztettük szem elől fogyasztóinkat. Az iparág élenjárójaként a Josera továbbra is új utakat tör, de ezeknek az utaknak a vége mindig ugyanaz: a kutyák és macskák tálja szerte a világon.  


A Josera magyarországi forgalmazójaként az Inter-Mix Kft. csapata is gratulál a sikerhez!